Jobbintervju

I dag har jeg vært på jobbintervju. Eller.. Kan egentlig ikke kalle det for det men  ;) 

Han som er leder for kurset ringte en av de jeg har sendt søknad til, på mandag. Hun var interessert i møte meg, men hadde egentlig ikke tid siden hun var svært opptatt. Derfor ble vi enige om at jeg skulle være med henne på et oppdrag, og sånn ble det!

Jeg og en annen på kurset gikk gjennom litt spørsmål jeg kunne få i går, så jeg skulle være litt forberedt, for vi har fått noen ark med en del spørsmål som kan komme på et jobbintervju, men ingen passet egentlig til det jeg skulle på, men han stilte da noen spørsmål, akkurat som om jeg skulle ha vært på jobbintervju. Både han og jeg oppdaget et par ting jeg bør tenke over. Som å starte en setning med "hmmmm". Det er ikke bra, og etter at han påpekte det i går, så har jeg jo begynt å¨tenke over at det er noe jeg faktisk gjør VELDIG ofte!!!!! 

Men... Sov greit i natt, men ble vekket en hel time (!) for tidlig fordi kurslederen absolutt skulle sende meg en sms for å ønske meg lykke til... Jævla idiotisk å sende melding så tidlig på morgenen når jeg ikke trenger å stå opp før ved 8-tida... Ble litt irritert, for det var jo ikke snakk om at jeg skulle få sove igjen etterpå, for da kom nervene selvfølgelig, og jeg ble liggende våken men likevel trøtt nesten en time. Jeg sto opp litt før enn jeg trengte, for jeg begynte å bli litt urolig, men det ga seg egentlig ganske fort bare jeg gikk ned på badet for å gjøre meg i stand. 

Kjørte nedover, og var egentlig ikke så veldig nervøs, mer spent på hva jeg egentlig skulle. Jeg skulle møte henne utenfor Dnb, for hun skulle både levere og hente nøkler til hus, Hun er nemlig eiendomsfotograf! Vi hilste, og jeg ble med henne til leiligheten hun skulle fotografere. 

Praten gikk egentlig veldig lett, vi er 2 rotehuer, og det går jo alltid bra sammen. Litt av samme bakgrunn. Jobbet med noe vi egentlig ikke kunne drive med, og på leting etter noe annet. Begge har kranglet en god del med nav for å få de til å skjønne diverse ting osv. 

Vi kom fram til leiligheten, en koselig og kjempe fin leilighet. Ikke veldig stor, men stor nok til en liten familie. Det var egentlig en tømt leilighet, men i mange sånne type boliger, er det interiørkonsulenter som drar for å pynte opp og møblere, for få bedre bilder og da lettere å selge selvfølgelig. 

Så jeg fikk et innblikk i hvordan det er å være eiendomsfotograf. Virker som et spennende yrke, hvor ingen dager er like, og man møter masse forskjellige mennesker, og ikke minst, man får "snoke" i andres bolig og se hvordan folk bor :) 

Hun brukte god tid, for å få gode bilder, også en del detaljebilder. Hun bruker ikke alle bildene, da hun tar bilder både med og uten blits, for at det skal se mest mulig naturlig ut, og bildene blir redigert før de blir sendt til megler. Det blir også brukt vidvinkel, så rommene skal se så store ut som mulig. 

Jeg syns det var kjempe interessant å være med på og få lære litt. Desverre har hun ikke mulighet til å ha meg på praksis, da hun kun jobber som eiendomsfotograf. Så hun rådet meg til å spørre en annen fotograf hun visste navnet på, som har studio og driver med framkalling osv selv. Det tror jeg kanskje er en bedre vei å gå inn for se om dette er et yrke som passer meg. 

Jeg får ikke lov å dele bilder fra boligen selvfølgelig da dette kun er forbeholdt fotografen og eiendomsmegleren, også er ikke boligen lagt ut for salg enda heller. Så da blir det i stedet et vår-bilde jeg tok ute i hagen her om dagen. Det begynner å dukke opp blomster og planter under alt det brune :) 

                                                

#Jobbintervju #Intervju #Jobb #praksis #praksisplass #vår #vårtegn

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gry

Gry

30, Gjøvik

Bikket 30år, bor på Gjøvik. Bor sammen med 2 katter (og min bror) og har den kuleste hesten på fôr! Har også ALTFOR mange hobbyer og ENDA flere interessere ;)

Kategorier

Arkiv

hits